Sportakkoord

Sportakkoord

De kracht van sport en bewegen kan veel betekenen voor onze gemeente. Sport is gezond, brengt samen, maakt weerbaar en daagt uit. Steeds meer mensen zien en erkennen de waarde van sport en bewegen. Om nog meer inwoners van Putten in beweging te brengen gaan we met sportaanbieders, ondernemers, onderwijs, gezondheidszorg, maatschappelijke partners en andere organisaties aan de slag met het opstellen van een lokaal sporten beweegakkoord in Putten. Want het lokaal sport- en beweegakkoord maken we samen!

In het lokaal sport- en beweegakkoord komen ambities en afspraken die we samen maken en waar we samen verantwoordelijk voor zijn. Tijdens deze avond willen we met u en andere lokale partijen gaan bepalen wat belangrijk is voor sport en bewegen in Putten. We zijn benieuwd wat uw dromen zijn voor een gezond sport- en beweegklimaat in Putten en daarom nodigen wij u van harte uit voor de startbijeenkomst Lokaal Sport- en Beweegakkoord Putten.

Datum: donderdag 23 april
Plaats: Tennisvereniging de Vale Ouwe (Hooiweg 6a, 3882 MS Putten) 
Tijd: 19.15 uur - 21.30 (inloop vanaf 19.00 uur)

 

Tijdens de startbijeenkomst komen uw dromen, ideeën en ambities op de volgende thema’s aan de orde komen:

  1. Inclusief bewegen – Iedereen doet mee!
  2. Duurzame sport- en beweegomgeving – Bewegen kan overal
  3. Vitale sport- en beweegaanbieders – Klaar voor de toekomst
  4. Positieve sportcultuur - Sporten en bewegen is leuk, eerlijk en veilig
  5. Van jongs af aan vaardig in bewegen – Jong geleerd is oud gedaan
  6. Topsport die inspireert – Ieder talent een kans

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. Aanmelden kan tot vrijdag 17 april. Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvangt u een bevestiging en het definitieve programma. Stuur de uitnodiging gerust door naar andere personen en/of organisaties waarvan u denkt dat het voor hen én het Lokaal Sport- en Beweegakkoord Putten interessant is om aanwezig te zijn.

We zijn benieuwd naar uw ideeën. Met ieders inbreng belooft het een inspirerende avond te worden. Wij hopen dan ook dat u een actieve rol wilt spelen in het ontwikkelen van een lokaal sportakkoord en kijken er naar uit u te ontmoeten op 26 maart!

Mede namens de kerngroepleden Lisette van de Kieft en Kelvin van den Broek (JongPutten), Albert de Bruin en Harm Baarslag (Puttense Sportfederatie), Annemieke Carbo (Stichting in Beweging), Roel Stofmeel en Marijn Hofmeijer (gemeente Putten), Jurjen Engelsman (team sportformateur) en Roel van der Weide (Adviseur Lokale Sport),

Hartelijke groet,

Hanneke Lakenvelt-Verbree, Sportformateur Putten
T: +31(0)6 518 10 038

Startbijeenkomst sport- en beweegakkoord

Datum Tijd Locatie
23 apr 19:00 tot 21:30 uur Tennisvereniging de Vale Ouwe
Hooiweg 6 a
3882 MS Putten